AKTUELLT & NYHETER

Terminsstart gruppträning torsdag vecka 3. 

Starta ditt träningsår med Hälsam!

Äntligen drar den nya gruppträningsterminen igång. Du kan läsa mer om priser och utbud genom att klicka på knappen nedan. 

Intresseanmälan mammastark

Nu tar jag emot intresseanmälningar för att delta i en ny omgång av min mammaträning mammastark med start i vår 2023 . 

Kommande startdatum: våren 2023

Gruppen är för nyblivna mammor som vill ha stöd i träningen och stärka upp kroppen efter förlossning. För att vara med måste du ha fått godkänt av din barnmorska att börja träna.Vid 8 tillfällen fokuserar vi på att stärka din kropp inifrån och ut på ett säkert och skonsamt sätt! Mellan träffarna får man tips/övningar att träna på hemma.

Inspirationskväll med eteriska oljor & meditation

Välkommen till en inspirerande och återhämtande kväll med eteriska oljor och meditation den 30 juni kl 18.30 i Östervåla sporthall. Vi kommer bland annat gå igenom egenskaperna hos eteriska oljor och hur du kan använda dom i din vardag för ökat välmående. 
Kvällen inleds med fika och information där du får möjlighet att dofta på olika oljor och höra kring dess egenskaper. Du kommer också få välja ut en olja som du sedan kommer använda under den guidade meditationen. Den utvalda oljan får du i en liten provburk som du sedan kan ta med dig hem. 
Efter information och fika håller jag en guidad gruppmeditation på 20-30 min där du får möjlighet att komma i kontakt med ditt inre och uppleva en avslappanande och återhämtande stund. 
Det kommer finnas fina erbjudanden under kvällen och alla deltagare får en liten goodiebag med sig hem.
  • Datum: 30 juni

  • Tid 18.30

  • Plats: Östervåla sporthall

  • Pris: 150 kr/person

  • Begränsat antal platser

  • Anmälan sker till halsamkontakt@gmail.com senast 29/6 (ange eventuella allergier)

Fest i Heby

Fest i Heby veckan närmar sig och Hälsam kommer såklart delta och bland annat erbjuda 20% rabatt på alla mina tjänster under veckan. 

Läs mer på www.festiheby.com