Massage

På salong pagard & co, Stora torget 3 F erbjuder Hälsam olika typer av massagebehandlingar.

Massagebehandlingar

Hälsam erbjuder friskvårdande, förebyggande och avslappnande massage. Du kan få djupgående massage men ej behandlande. 
Behandling

Pris
Avslappningsmassage & vägledande hälsosamtal 60 min

Kombinera massage med ett vägledande hälsosamtal. Massagen gör att du slappnar av och blir öppen för dina känslor och tankar. Samtalet kan handla om det som du känner störst behov kring gällande din hälsa. Exempelvis stress, Sömn, kost, vanor, livsstil eller träning. Vi samtalar om aktuell situation och hur du kan hantera eller agera för att nå önskat läge.

800 SEK

Boka
Dekolletage, nacke, ansikte & huvud 30 min

Massage av dekolletage, ansikte, huvud och nacke. I denna behandling får du massage av de delar som är som de flesta uppskattar allra mest. En underbar och avkopplande behandling som du hinner med på lunchrasten för att sänka stressnivåerna.

350 SEK

Boka
Massage överkropp 45 min

Under denna behandling fokuserar vi på överkroppen och du får en förebyggande massage som ökar blodcirkulationen och släpper spänningar. I denna massagebehandling ingår rygg, axlar, nacke & armar.

485 SEK

Boka 
Rygg, axlar & nackmassage 30 min

30 min med fokus på rygg, axlar och nacke. Bearbetar problemområden på kroppen och stärker blodcirkulationen och reducerar stress.

350 SEK

Boka 
Aromamassage 60 min

Aromamassage 60 min helkropp innehåller massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer. Detta är en härligt avslappnande massage som ges med behaglig terapeutisk olja. Det är en mjuk och skön massage, men där det behövs blir den mer djupgående. Denna massage gör gott både fysiskt och mentalt och passar bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv och få den där SPA känslan. Till denna massage används kvalitetssäkrade eteriska oljor och du väljer vilken doft du önskar utifrån en Aroma meny.

700 SEK

Boka 
Aromamassage Lyx 70 min

Aromamassage Lyx har samma innehåll som aromamassage 60 min men i denna behandling ingår även ansiktsmassage och ev huvudmassage. 

795 SEK

Boka 
Avslappningsmassage 30 min

Avslappningsmassage 30 min är en lugn och avslappnande massage för nacke, axlar och rygg. Massagen ges i dämpat ljus och till lugn musik för att du ska få en helhetsupplevelse och slappna av ordentligt.

450 SEK

Boka 
Avslappningsmassage 60 min

En lugn och avslappnande massage för hela kroppen. Massagen ges i dämpat ljus och till lugn musik för att du ska få en helhetsupplevelse och slappna av ordentligt.

650 SEK

Boka 
Klassisk massage 60 min

En förebyggande och friskvårdande svensk klassisk massage för hela kroppen. Behandlingen är djupgående men ej behandlande. Denna behandling bidrar bland annat till att öka blodcirkulationen i musklerna & motverka spänningar. Perfekt för dig som vill mjuka upp stela muskler, minska stress och öka ditt välbefinnande. Utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus.

650 SEK

Boka 
Klassisk massage 30 min

En förebyggande och friskvårdande svensk klassisk massage för rygg/baksida ben eller bara fokus på ryggen. Behandlingen är djupgående men ej behandlande. Denna behandling bidrar bland annat till att öka blodcirkulationen i musklerna & motverka spänningar. Perfekt för dig som vill mjuka upp stela muskler, minska stress och öka ditt välbefinnande. Utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus.

450 SEK

Boka