HÄLSAM

"Man måste se till hela individen och alla delar som påverkar dennes hälsa"

vår hälsa Påverkas av flera olika delar som tillsamman skapar en HELHET. dÄrför har jag de senaste åren skaffat mig en bred kompetens inom hälsa & livsstil Och jobbar alltid utifrån ett hElhetsperspektiv. 

Utbildningar & kompetenser

Diplomerad Hälsovägledare

Certifierad Kostrådgivare

Certifierad Personlig tränare

Diplomerad Stresspedagog

Friskvårdsmassör

SPA massör

Lashlift/browliftstylist

Lösningsfokuserat arbetssätt

Mammamagetränare 

Gruppträningsinstruktör

Organisatorisk och social arbetsmiljö

Jag coachar och vägleder dig mot förändring inom hälsa & livsstil

Ida

Madelen är helt fenomenal i att plocka upp det väsentliga i samtalet, det märks speciellt när jag känner att jag har svårt att hålla en röd tråd. Tusen tack för alla viktiga insikter och alla de konkreta steg jag tagit helt automatiskt efter våra samtal!

Malin

Madelen bjöd på ett pass som verkligen satt mitt i prick. Perfekt blandning av puls, styrka och att bara få känna in kroppen, musklerna och sinnet. Madelen bjuder på sin härliga energi och ett stort leende till alla deltagare.